Originele Abraham taart

Wordt je man, vader of een familielid van je binnenkort 50 jaar? Verras hem dan eens met een leuke Abraham taart. Je kunt de leukste Abraham taarten online bestellen en dat hoeft helemaal niet zo duur te zijn. Wees daarom eens origineel en verras je geliefde met het bestellen van een prachtige Abraham taart!

Abraham worden speciaal moment

Als jouw man of jullie vader binnenkort 50 jaar wordt, dan is hij officieel een vijftiger. Niet alleen dat gegeven is speciaal, het 50 jaar zijn is ook een mijlpaal. 50 jaar worden is echt een mijlpaal in je leven. Het is eigenlijk de grootste mijlpaal nadat je 18 bent geworden. Word je namelijk 18 jaar, dan ben je volwassen. Word je echter 50? Dan ben je een wijze man, kortom: een Abraham! De naam ‘Abraham’ komt oorspronkelijk uit de bijbel. Als een man namelijk 50 jaar wordt, dan heeft hij volgens de Christelijke traditie ‘Abraham gezien’. Maar ook al ben je niet Christelijk, het vieren van je 50e jaar moet een speciaal moment zijn voor iedereen. En daar hoort natuurlijk een leuke Abraham taart bij!

Abraham taart helemaal Nederlands

Er zijn veel leuke en goedkope taarten die je kunt bestellen voor een verjaardagsfeest, maar een 50 jaar-feestje voor een man is niet compleet zonder het bestellen van een feestelijke Abraham taart. Het is inmiddels net zo ingeburgerd in de Nederlandse cultuur als het bord met de letters ’50 jaar’, dat familieleden in de tuin zetten samen met een pop die Abraham symboliseert. Het zijn allemaal leuke initiatieven die deze speciale dag wat extra fleur kunnen geven. Natuurlijk zul je meerdere taarten moeten bestellen voor een groots 50 jaar-feestje. Het is echter gebruikelijk dat de jarige zelf als eerste de speciale Abraham taart mag aansnijden.

Kenmerken van een Abraham taart

De Abraham taart wordt gekarakteriseerd door een mooi van glazuur gemaakte bovenlaag met hierop leuke figuurtjes. Zo kun je een ‘Abraham’ in glazuur verwachten op de bovenkant van de taart. Daarnaast veel voorkomend is een glazuren bord met ’50 jaar’ op de bovenkant van je Abraham taart. Wanneer je een Abraham taart aan het bestellen bent, zul je merken dat ook de zijkanten van deze taarten vaak voorzien zijn van de nodige decoratie. Op deze manier worden de taarten erg levendig.

Abrahamtaart een vakkundig maaksel

Een Abraham taart is natuurlijk in eerste instantie bedoeld als leuke, ludieke grap. Wie echter een Abraham taart bestelt wil ook dat de taart goed smaakt. Gelukkig besteden de makers van een Abraham taart evenveel aandacht aan de binnenkant als aan de buitenkant van de taart. Het is een waar vak om creatieve taarten te maken, maar de banketbakkers weten zelf ook dat een taart in eerste instantie goed moet smaken. Daarom zijn er Abraham taarten te bestellen in diverse soorten. Iedereen heeft per slot van rekening een andere smaak. Hou bij het bestellen dus rekening met wat de smaak van de Abraham is. Het is uiteindelijk een taart voor de jubilaris!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Captcha loading...